Anortositts Zia (Zita)

Mars 2017. Nye bilder av Zita

Beskrivelse fra eierne: Zita er veldig trivelig å ha i hus og veldig kosete. Hun er alene på dagene til førstemann kommer hjem fra skolen. Det gikk veldig greit å venne henne til å være alene. Hun er rolig og stille i buret i bilden, både på korte og lange turer. Hun gir verdens beste klemmer. 

Når hun er inne eller i bånd utenfor huset, bjeffer hun en del på biler og folk som går forbi. Ute på tur bjeffer hun aldri. Hun er glad i mat og jobber gjerne for å få en godbit. Hun er også flink til å stjele mat som står litt ubevoktet…

Hun er litt pysete, og vi har brukt en god del tid på å venne henne til rulleskiløpere, biler og andre skumle ting. Noen folk som kommer inn i huset ,kan også være litt skumle, men aldri unger, dem elsker hun. 

Hun er veldig glad i å trekke oss på ski, det synes hun er superartig. Hun stikker aldri av og er trygg på innkalling så hun får være mye løs i skogen. 

Tordenvær reagerer hun ikke på, men plutselig høye lyder er hun ikke helt trygg på . Men lyder er ikke ett problem i hverdagen.