Anortositts Aarte

Her er eiernes beskrivelse av Aarte: 

Aarte er en hund full av energi og kjærlighet. Han er veldig sosial, og går overens med alle, frem til nå så har vi aldri opplevd han reagert aggressivt på noen andre hunder, dyr eller mennesker.
 
Han er lærevillig, lærer veldig raskt, glad i å teste, men gir seg ganske raskt. Han liker å jobbe, både fysisk og psykisk. Han har en veldig god nese han virkelig liker å bruke i forhold til spor, om det så er spor på noe godt, litt blod har vi prøvd, men også med matmor som legger spor, så har det gått veldig bra. Han sier i fra når det kommer noen på døra, varsler ifra ganske tidlig. Reagerer på ukjente ting, spesielt esker og ting som det ikke er noe liv i. Men er veldig lett og få han til å avreagere.
 
Vi har tatt han med på litt jakt, er enda mye å trene på, men han liker det godt, jobber godt, fryser når han er nær fuglene, uansett fugl. Han reagerer ikke på skudd, verken fra hagle eller på lyd fra tv o.l
 
Han reagerer ikke så mye på kraftige lyder, verken fyrverkeri, barnehyl, skudd eller generelt høye lyder. Han kan være litt var på de om han ikke får til å lokalisere hvor det kommer fra om det er nærme, men avreagerer raskt.
 
Veldig glad i kos og kontaktsøkende, han går overens med barn, men får ikke leke med mindre barn, da han er en ganske voldsom leker, og glemmer vist litt sin størrelse og styrke. Alt i alt, så har han en fin blanding av både jakt, kamp og sosial lyst. En veldig glad hund, alltid godt humør, og spenst som en kenguru, og kjøkkenbenken er en favoritt, selv om det ikke er lov, jakt på mat instinktet ligger godt i han.
 
Vi er i hvert fall veldig fornøyd, og han er blitt vår lille gutt som vi er veldig glad i, og gleder oss masse til tiden med han videre.
 
 

Bilder av Aarte fra da han var 5 måneder gammel. Bildene er tatt av Studio Prud

Nye bilder mai, 2017