Røgild’s Clariss Von Sikni x Marrondales Herryt

Skjema valpforespørsel

For første kull, er planlagt å bruke C.I.E.N DK UCH, SE N VCH ,DKV -14 Røgild’s Clariss Von Sikni . Da Marrondales Herryt bor i England, ble det mest praktisk for oss, å benytte inseminering denne gangen, og dette er  gjennomført. 

Clarissa har vært til ultralyd og er nå bekreftet drektig. Valpefødsel blir i midten av mars. 

Vi glade for å presentere hannhunden vi har brukt til dette kullet, Nederlandske Champion, NVSW clubmatchwinner 2016, Marrondales Herryt. Dette står på UK Stabyhouns hjemmeside om han:»Herryt is NVSW Clubmatch 2016 Champion, Best of Breed at the 2016 Stabyfest, winner of the Open Class and Reserve Best Male at the NVSW 2017 Clubmatch. He is a super clever and active boy – competing and succeeding at agility.» 

Herryt er en trygg, lydsterk, lærevillig hannhund som takler nye miljøer på en god måte. 

Både Clarissa og Herryt har HD B( fri) , ED 0 (fri) og er CD frie (Cerebral Dysfunksjon). Valpene i dette kullet vil bli CD frie, da begge foreldre er det. 

VI var på Stabyfest 2018 i september i år, i Storbritania og hadde gleden av å møte Herryt og hans første kull med valper der, flotte hunder, både eksteriør og mentalt. 

14390924_10207296029426662_8536236451108157490_n

Marrondales Herryt

Marrondales Herryt

Clarissa er en rolig, mentalt bra tispe, som takler nye miljøer, folk i alle aldre, hunder og lyder meget bra. Hun er meget «lett» å ha med å gjøre. Motiveres enkelt med en godbit  i alle slags treninger. Hun har flere utstillingschampionat (internasjonalt, norsk og dansk) ,er dansk vinner- 14 og har også viltsporchampionat i Norge og Sverige.  Tidligere valper etter henne, har gjort det bra på jakt, ettersøk, blodspor, utstilling og ikke minst som familiehunder. 

Hvis du er interessert i valp fra denne kombinasjonen, er du velkommen til å kontakte Sølvi på mail, solvi.havso@live.no eller tlf 988 49474
 

Clarissa

Clarissa